Clafoutis cu rosii si branza
Ingrediente:
- 300g rosii cherry(eu am folosit rosii congelate)
- 3 linguri ceapa verde toccata fin
- 100g telemea de vaca/oaie mai veche
- 7 oua
- 2 linguri faina
- 3 linguri smantana
- 300ml lapte
- 1 lingura ulei de masline
Mod de preparare:
- Incalzim cuptorul la 200 de grade.
- Ungem un vas termorezistent cu uleiul de masline.
- Punem rosiutele in vas si peste ele radem branza.
- Batem bine ouale intr-un vas, dupa care adaugam treptat faina si amestecam bine.
- Punem si smantana si amestecam iar.
- Adaugam laptele putin cate putin si amestecam sa obtinem o compozitie destul de lichida.
- Potrivim de sare si piper.
- Turnam compozitia peste rosii, mai radem putina branza si dam la cuptor.
- Se coace in jur de 40 de minute.
- Se poate servi cu legume fierte sau sotate si paine crocanta.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************