luni, 15 octombrie 2012

Clafoutis cu rosii si branza



Ingrediente:
  • 300g rosii cherry(eu am folosit rosii congelate)
  • 3 linguri ceapa verde toccata fin
  • 100g telemea de vaca/oaie mai veche
  • 7 oua
  • 2 linguri faina
  • 3 linguri smantana
  • 300ml lapte
  • 1 lingura ulei de masline


Mod de preparare:


  1. Incalzim cuptorul la 200 de grade.
  2. Ungem un vas termorezistent cu uleiul de masline.
  3. Punem rosiutele in vas si peste ele radem branza.
  4. Batem bine ouale intr-un vas, dupa care adaugam treptat  faina si amestecam bine.
  5. Punem si smantana si amestecam iar.
  6. Adaugam laptele putin cate putin si amestecam sa obtinem o compozitie destul de lichida.
  7. Potrivim de sare si piper.
  8. Turnam compozitia peste rosii, mai radem putina branza si dam la cuptor.
  9. Se coace in jur de 40 de minute.
  10. Se poate servi cu legume fierte sau sotate si paine crocanta.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************