marți, 9 octombrie 2012

Creier de porc pane




Ingrediente:

  • 500g creier de porc congelat
  • 2 oua
  • faina
  • pier
  • sare
  • ulei



Mod de preparare:

  1. Se pune creierul la dezghetat.
  2. Se spala bine si se indeparteaza pielitele.
  3. Se pune intr-un vas apa cu putina sare si se lasa sa clocoteasca.
  4. Se pune creierul in apa clocotita si se lasa pret de 3 clocote.
  5. Se scoate si se lasa la scurs.
  6. Separat se bat cele doua oua cu putina sare.
  7. Se da creierul prin faina, nu inainte de al condimenta cu sare si piper.
  8. Apoi se da prin ou si se prajeste pe ambele parti in uleiul incins.
  9. Dupa ce s-a rumenit pe ambele parti se scoate pe un servetel pentru a abosrbi surplusul de ulei.
  10. Se poate servi ca atare sau cu piure de cartofi si salata sau doar cu salata de rosii.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************