luni, 15 octombrie 2012

Gogosar in sos de mustar











Ingrediente:
  • 250 gr zahar
  • 5 kg gogosar
  • sare
  • piper
  • 500 gr mustar
  • 250 ml otet
  • 250 ml ulei
  • 3 foi dafin 


Mod de preparare:

  1. Amestecam intr-o oala mai mare  mustarul, uleiul, otetul, zaharul, sarea si condimentele.
  2.  Spalam  gogosarii, ii curatam si ii taiem felii.
  3.  Introducem gogosarii in sosul de mustar
  4.  Ii lasam sa fiarba 5-7 minute pana se inmoaie putin.
  5.  Asezam  apoi gogosarii in borcane peste care turnam sosul de mustar
  6. Sterilizam la bain marie 5 minute din momentul in care a inceput sa clocoteasca apa.

  7. Lasam  la racit in oala in care au fiert.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************