Maioneza rapida
- 1galbenus de ou crud
- 1 lingurita mustar
- cateva picaturi zeama de lamaie
- ulei
Mod de preparare:
- Punem intr-un castron lingurita de mustar.
- Spargem oul si separam albusul de galbenus iar galbenusul in adaugam peste mustar.
- Amestecam bine si intr-o singura directie, punand ulei, putin cate putin.
- Daca cumva se taie, adica se separa oul de ulei, picuram putina zeama de lamaie sau putina apa rece.
- Indiferent daca se taie sau nu adaugam un pic de lamaie pentru gust .
- Ne oprim din pus ulei atunci cand consideram ca avem suficienta maioneza.
- Dureaza maximum 5 minute prepararea ei.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************