vineri, 19 octombrie 2012

Maioneza rapida




Ingrediente:


  • 1galbenus de ou crud
  • 1 lingurita mustar
  • cateva picaturi zeama de lamaie
  • ulei



Mod de preparare:
  1. Punem intr-un castron lingurita de mustar.
  2. Spargem oul si separam albusul de galbenus iar galbenusul in adaugam peste mustar.
  3. Amestecam bine si intr-o singura directie, punand ulei, putin cate putin.
  4. Daca cumva se taie, adica se separa oul de ulei, picuram putina zeama de lamaie sau putina apa rece.
  5. Indiferent daca se taie sau nu adaugam un pic de lamaie pentru gust .
  6. Ne oprim din pus ulei atunci cand consideram ca avem suficienta maioneza.
  7. Dureaza maximum 5 minute prepararea ei.











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************