luni, 15 octombrie 2012

Mamaliga



Ingrediente:
  • 300 g mălai
  • sare
  • 1 l apă.
  • 1ligura de ului

Mod de preparare:
  1. Punem apă cu sare, intr-un ceaun pe foc, iar când apa dă în clocot, punem si uleiul,  turnam mălaiul  in ploaie şi amestecăm 10-15 minute pe foc mic.
  2. Amestecam bine si o lasam pe foc pana ies bule de aer fierbinte din interiorul ei:)).
  3. O rasturnam pe un fund de lemn sau pe o farfurie intinsa si servim.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************