vineri, 19 octombrie 2012

Salata de beuf


Ingrediente:
  • 400 g piept pui
  • 300 g cartofi
  • 200 g morcov
  • 200 g mazare
  • 50g telina cruda rasa
  • 200 g gogosari acri
  • 200 g castraveti in otet
  • 150 g maioneza
  • sare
  • piper.

Preparare:
  1. Carnea se  fierbe in apa cu sare si cateva boabe de piper.
  2.  Legumele  le spalam  si le  fierbem in apa cu sare .
  3. Dupa ce s-au racit se toaca totul  marunt.
  4. Gogosarii si castravetii se toc marunt si se pun la scurs intr-o sita.
  5. Amestecam intr-un vas mare legumele si carnea si se adaugam maioneza, mai putin o lingura-doua pe care le oprim pentru ornat.
  6. Punem salata pe un platou, o nivelam cu o spatula si intindem cele doua linguri de maioneza si ornam cu gogosari, masline, castraveti murati oua fierte sau orice altceva dorim.

2 comentarii:

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************