Salata de vinete
Ingrediente:
- 2kg vinete
- 150ml ulei
- 1galbenus de ou crud
- 1/2 lingurita de mustar
- 1 ceapa uscata potrivita
- sare.
- Coacem vinetele pe gratar, la flacara aragazului, in cuptor sau pe grararul de teflon.
- Le lasam sa se raceasca si le curatam de coaja.
- Le lasam sa se scurga, dupa care le tocam, le amestecam cu maioneza.
- Tocam ceapa marunt, o stoarcem bine sa iasa cat mai mult suc din ea si o adaugam peste salata de vinete.
- Amestecam bine si dam salata la rece pentru cel putin o ora.
- Se serveste cu rosii.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************