luni, 15 octombrie 2012

Salata de vinete




Ingrediente:


  • 2kg vinete
  • 150ml ulei
  • 1galbenus de ou crud
  • 1/2 lingurita de mustar
  • 1 ceapa uscata potrivita
  • sare.
Mod de preparare:
  1. Coacem vinetele pe gratar, la flacara aragazului, in cuptor sau pe grararul de teflon.
  2. Le lasam sa se raceasca si le curatam de coaja.
  3. Le lasam sa se scurga, dupa care le tocam, le amestecam cu maioneza.
  4. Tocam ceapa marunt, o stoarcem bine sa iasa cat mai mult suc din ea si o adaugam peste salata de vinete.
  5. Amestecam bine si dam salata la rece pentru cel putin o ora.
  6. Se serveste cu rosii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************