sâmbătă, 17 noiembrie 2012

Foetaj cu salam








Ingrediente:

  • 200g foetaj congelat
  • salam

Mod de preparare:

  1. Lasam foetajul sa se decongeleze la temperatura camerei.
  2. Incingem cuptorul.
  3. Taiem salamul felii subtiri si le taiem in doua.
  4. Taiem foetajul fasii mai subtiri decat inaltimea jumatatii feliei de salam.
  5. Asezam salamul pe foetaj si rulam.
  6. Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptor, pana se rumenesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************