vineri, 2 noiembrie 2012

Paste milaneze





Aceasta este varianta mea de paste milaneze:).

Ingrediente:

  • 400g paste
  • 300g sunca presata sau kaizer
  • 1 cutie de ciuperci taiate
  • 3 linguri ulei de masline
  • 4 linguri sos de rosii sau pasta de tomate
  • 1 lingura parmeza ras
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • piper
  • oregano
  • busuioc
  • sare



Mod de preparare:
  1. Fierbem pastele respectand instructiunile de pe pachet.
  2. Le scurgem de apa fara a le mai clati cu apa rece (italienii clatesc pastele doar daca le folosesc pentru salate reci).
  3. Intr-o tigaie punem la calit sunca presata pe care am taiat-o fasiute subtiri.
  4. O lasam sa se caleasca cateva minute si adaugam ceapa si ardeiul, amestecam usor sa nu se lipeasca pe fundul tigaii.
  5. Aduagam si ciupercile scurse de apa, amestecam, punem un capac peste tigaie si lasam 20 de minute sa se inabuse.
  6. Presaram condimentele,cele 4 linguri de sos de rosii si 100ml apa.
  7. Lasam sa fiarba pana se ingroasa sosul, dupa care rasturnam sosul peste paste si amestecam usor.
  8. Asezam pastele pe farfurii si radem putin parmezan.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************