marți, 6 noiembrie 2012

Placinta cu branza sarata

Ingrediente:
  • 1 pachet foi de placinta
  • 500g telemea
  • 100g iaurt,smantana sau 100ml lapte
  • 3oua
  • 100ml apa minerala
  • ulei




Mod de preparare:
  1. Faramitam sau dam pe razatoare telemeaua.
  2. O amestecam cu iaurtul/smantana/laptele si cu ouale.
  3. Pornim cuptorul sa se incinga si asamblam placinta.:)
  4.  Se ung 3-4 foi de placinta cu ulei (fiecare in parte) si se pune o parte din compozitia de branza.
  5. Se ruleaza si se aseaza in tava unsa cu ulei.
  6. Se procedeaza la fel cu toate foile de placinta.
  7. Taiem fiecare rulou la dimensiunile dorite si dam la cuptor placinta.
  8. Lasam 15-20 de minute la o temperatura de 180 de grade.
  9.  Cand s-a rumenit usor turnam pe toata suprafata placintei apa minerala si mai lasam 10 minute la cuptor.
  10. Se serveste calda dar este la fel de buna si rece.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************