duminică, 18 noiembrie 2012

Salam de biscuiti





Ingrediente:


  • 300 g biscuiti
  • 100 g zahar
  • 100 g unt sau margarina
  • 150-200 ml lapte
  • esenta de rom
  • 2 pachetele zahar vanilat
  • 4 linguri de cacao- sau mai putin.
  • 100g nuca si/sau stafide.



Mod de preparare:
  1. Zdrobim biscuitii intr-o punga cu sucitorul.
  2. Intr-un vas punem laptele si cu zaharul la fiert.
  3. Amestecam pana  cand zaharul s-a dizolvat si adaugam cacaoa, untul si esenta .
  4. Siropul rezultat il turnam intr-un vas,  peste biscuitii zdrobiti si amestecam bine cu o lingura. 
  5. Adaugam nuca si stafide si amestecam.
  6. Pregatim o bucata de folie alimentara pe care presaram nuca de cocos.
  7. Rasturnam peste nuca de cocos  amestecul de biscuiti, ii dam o forma si rulam.
  8. Punem la rece pentru o ora dupa care se poate felia si consuma.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************