miercuri, 14 noiembrie 2012

Salata de ardei copti



Ingrediente:
  • gogosari
  • 3 ardei grasi
  • 1 catel usturoi-facultativ
  •  ulei
  •  otet
  •  sare
  •  piper


Mod de preparare:

  1. Se coc gogosarii si ardeii-eu ii coc pe o tigaie gratar.
  2. Se iau de pe foc si se pun intr-un vas, se presara sare si se acopera.
  3. Dupa ce s-au racit se curata de coaja si de seminte si se toaca fasii subtiri.
  4. Se adauga sare, piper, otet, ulei si eventual catelul de usturoi cutatat si dat pe razatoarea fina.
  5. Se amesteca si se serveste ca atare sau ca si garnitura.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************