Prajitura in doua culori de post
Ingrediente:
- 200g zahar
- 300ml apa minerala
- 350g faina
- 2 linguri cacao
- 1 plic praf de copt
- 150 ml ulei
- coaja de portocala
- nuci taiate marut
- esenta de vanilie.
- Intr-un castron incapator amestecam apa cu zaharul si coaja de portocala.
- Adaugam uleiul, esenta de vanilie si la sfarsit dfaina amestecata cu praful de copt.
- Amestecam energic cu un tel pana se obtine un aluat omogen.
- Incalzim cuptorul.
- Impartim compozitia in doua parti egale iar in una din ele adaugam cele 2 linguri de cacao, amestecam bine.
- Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia cu cacao dupa care o rasturnam si pe cea alba.
- Presaram nuca taiata marunt si dam la cuptor pentru 20-25 de minute.
- O lasam sa se raceasca si dupa o vom portiona.
Ce bine arata! Usor de facut, dar o bunatate!
RăspundețiȘtergereMultumesc! Sa stii ca se pregateste foarte usor.
ȘtergereFoarte, foarte buna. Si foarte simplu de facut . Nota 10
Ștergerebuna ziua, la cate grade se pregateste pentru cele 25 de minute?
RăspundețiȘtergere