luni, 3 decembrie 2012

Prajitura in doua culori de post



Ingrediente:
  • 200g zahar
  • 300ml apa minerala
  • 350g faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 150 ml ulei
  • coaja de portocala
  • nuci taiate marut
  • esenta de vanilie.
Mod de preparare:
  1. Intr-un castron incapator amestecam apa cu zaharul si coaja de portocala.
  2. Adaugam uleiul, esenta de vanilie si la sfarsit dfaina amestecata cu praful de copt.
  3. Amestecam energic cu un tel pana se obtine un aluat omogen.
  4. Incalzim cuptorul.
  5. Impartim compozitia in doua parti egale iar in una din ele adaugam cele 2 linguri de cacao, amestecam bine.
  6. Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia cu cacao dupa care o rasturnam si pe cea alba.
  7. Presaram nuca taiata marunt si dam la cuptor pentru 20-25 de minute.
  8. O lasam sa se raceasca si dupa o vom portiona.

2 comentarii:

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************