Melci din foietaj cu afumatura si praz
Ingrediente:
Mod de preparare:
- 1 pachet foietaj de 1kg
- 2 oua
- 100g slaninuta afumata
- 1 fir de praz
- piper
- sare
- Lasam foietajul sa se decongeleze aproape de tot, la temperatura camerei.
- Intre timp tocam slaninuta afumata cubulete mici si o amestecam cu prazul tocat si el marunt, cu oul batut bine cu sare si piper.
- Derulam foietajul si intindem pe toata suprafata compozitia de ou cu praz, dupa care rulam la loc si il taiem felii de 1 cm grosime.
- Asezam rulourile, dar lasam suficient spatiu intre ele, in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem pe fiecare in parte cu ou batut.
- Dam tava la cuptorul deja incins, pentru 10-15 minute la 180 de grade.
- Sunt gata cand sunt crescute si rumenite.
- Snt excelente atat calde cat si reci.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************