marți, 8 ianuarie 2013

Placinta cu branza si praz

Ingrediente:

  • 1 pachet foi de placinta
  • 500g branza sarata
  • 4 fire de praz
  • piper
  • 5 oua
  • ulei
Mod de preparare:
  1. Lasam foile sa se decongeleze la temperatura camerei.
  2. Intre timp curatam, spalam si tocam prazul marunt.
  3. Il punem la calit in putin ulei.
  4. Pregatim branza si anume o faramitam si adaugam si ouale.
  5. Lasam prazul la racit si dupa il adaugam peste branza, condimentam dupa preferinta.
  6. Incalzim cuptorul la 180 de grade.
  7. Tapetam o tava cu hartie de copt.
  8. Folosim cate 3 foi de placinta, punem la un capat pe toata lunginea compozitie de branza si rulam.
  9. Asezam ruloul in tava. 
  10. La fel procedam si mai departe pana terminam foile si compozitia.
  11. Dupa ce le-am asezat pe toate in tava le taiem cat de gros dorim , le stropim cu putin ulei.
  12. Bagam tava in cuptor si o lasam pana se rumeneste placinta.
  13. Adaugam peste placinta o ceasca cu apa minerala si lasam la cuptor pana se evapora.
  14. Este foarte gustoasa atat calda cat si rece.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************