Placinta cu branza si praz
Ingrediente:
- 1 pachet foi de placinta
- 500g branza sarata
- 4 fire de praz
- piper
- 5 oua
- ulei
Mod de preparare:
- Lasam foile sa se decongeleze la temperatura camerei.
- Intre timp curatam, spalam si tocam prazul marunt.
- Il punem la calit in putin ulei.
- Pregatim branza si anume o faramitam si adaugam si ouale.
- Lasam prazul la racit si dupa il adaugam peste branza, condimentam dupa preferinta.
- Incalzim cuptorul la 180 de grade.
- Tapetam o tava cu hartie de copt.
- Folosim cate 3 foi de placinta, punem la un capat pe toata lunginea compozitie de branza si rulam.
- Asezam ruloul in tava.
- La fel procedam si mai departe pana terminam foile si compozitia.
- Dupa ce le-am asezat pe toate in tava le taiem cat de gros dorim , le stropim cu putin ulei.
- Bagam tava in cuptor si o lasam pana se rumeneste placinta.
- Adaugam peste placinta o ceasca cu apa minerala si lasam la cuptor pana se evapora.
- Este foarte gustoasa atat calda cat si rece.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************