Praz umplut cu crema de branza

Ingrediente:
  • 1 fir de praz
  • 50-70g branza telemea
  • piper
  • marar


Mode de preparare:
  1. Curatam prazul de frunzele ofilite.
  2. Il spalam bine si indepartam partea verde.
  3. Portionam prazul taindu-l in bucati de aproximativ 5cm lungime.
  4. Indepartam toate straturile interioare, lasam 1strat maxim 2.
  5. Amestecam branza cu piperul si mararul tocat si daca e nevoie adaugam o lingurita de smanatana si omogenizam.
  6. Umplem cosuletele de praz cu branza si le ornam cu marar.


Comentarii

  1. Ce idee super! Imi place prazul, dar mai ales in combinatie cu branza :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult! Si eu sunt fan praz:).

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************

Postări populare de pe acest blog

Pipotele si inimioare la tigaie cu piure de cartofi

Prajitura cu frisca si fructe