miercuri, 9 ianuarie 2013

Praz umplut cu crema de branza

Ingrediente:
  • 1 fir de praz
  • 50-70g branza telemea
  • piper
  • marar


Mode de preparare:
  1. Curatam prazul de frunzele ofilite.
  2. Il spalam bine si indepartam partea verde.
  3. Portionam prazul taindu-l in bucati de aproximativ 5cm lungime.
  4. Indepartam toate straturile interioare, lasam 1strat maxim 2.
  5. Amestecam branza cu piperul si mararul tocat si daca e nevoie adaugam o lingurita de smanatana si omogenizam.
  6. Umplem cosuletele de praz cu branza si le ornam cu marar.


2 comentarii:

  1. Ce idee super! Imi place prazul, dar mai ales in combinatie cu branza :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult! Si eu sunt fan praz:).

    RăspundețiȘtergere

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************