duminică, 6 ianuarie 2013

Rulada cu dulce de leche



Ingrediente:
  • dulce de leche
  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • un praf de sare
  • coaja de portocala

Mod de preparare:
  1. Separam albusurile de galbenusuri.
  2. Adaugam peste albusuri un praf de sare si 2linguri de zahar, iar celelalte 2 linguri le punem peste galbenusuri.
  3. Mixam mai intai albusurile pana devin  spuma, dupa care mixam si galbenusurile pana se albesc.
  4. Rasturnam galbenusurile peste albusuri, adaugam faina si amestecam usor.
  5. Punem compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru 15 minute la 180 de grade.
  6. Incercam din cand cu o scobitoare, pentru a verifica gradul de coacere.
  7. Inainte de a o scoate din cuptor, umezim un prosop si rasturnam foaia de rulada deasupra lui si rulam.
  8. O lasam sa se raceasca , o umplem cu dulce de leche si o rulam.
  9. Ornam cu ciocolata alba topita cu un cubulet de unt.
  10. O lasam o ora la rece dupa care o putem taia si servi.

2 comentarii:

  1. Cu siguranta o deliciosenie de rulada!

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-adevar a fost delicioasa,multumesc! Singurul lucru la care nu m-am gandit cand am facut dulcele de leche a fost sa-l fac mai dens, dar acum stiu pentru data viitoare.

    RăspundețiȘtergere

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************