vineri, 22 februarie 2013

Salata de ton cu ou si ceapa rosie





Ingrediente:
  • 2 cutii de ton bucati
  • 1 ceapa rosie
  • 4 oua
  • patrunjel
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura otet sau suc de lamaie
  • sare, piper.

Mod de preparare:
  1. Fierbem cele 4 oua cu putina sare timp de 9-10 minute.
  2. Dupa fierbere le lasam la racit in apa rece.
  3. Inainte de a nu apuca de cojit ouale, le intepam la unul din capete si in felul asta se vor curata mai usor.
  4. Scurgem tonul de sucul din conserva si taiem ceapa.
  5. Asezam pe farfurie cum dorim.
  6. Asezonam cu sare, piper si stropim cu otet si ulei de masline.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************