vineri, 29 martie 2013

Supa de gaina










Ingrediente:

  • 1 gaina de tara
  • 500g morcovi
  • 200g telina
  • 1 radacina de patrunjel
  • 2 ceape mari
  • fidea
  • patrunjel
  • piper
  • sare
  • 6l apa rece

Mod de preparare:
  1.  Punem intr-o oala apa rece si carnea taiata in bucati impreuna cu o lingurita de sare.
  2.  Lasam sa fiarba la foc mic acoperit si spumati.
  3. Adaugam legumele si fierbem mai departe.
  4.  Cand au fiert toate si au lasat gust bun, in jur de 2.5-3 ore sau carnea este fiarta.
  5. Scoatem legumele si carnea din supa.
  6. Adaugam fideaua si o lasam sa fiarba cateva minute.
  7. Asezonam si luam de pe foc.
  8. Intre timp taiem felii sau rondele legumele fierte si le adaugam in supa.
  9. Presaram patrunjel tocat.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************