Supa de gaina










Ingrediente:

  • 1 gaina de tara
  • 500g morcovi
  • 200g telina
  • 1 radacina de patrunjel
  • 2 ceape mari
  • fidea
  • patrunjel
  • piper
  • sare
  • 6l apa rece

Mod de preparare:
  1.  Punem intr-o oala apa rece si carnea taiata in bucati impreuna cu o lingurita de sare.
  2.  Lasam sa fiarba la foc mic acoperit si spumati.
  3. Adaugam legumele si fierbem mai departe.
  4.  Cand au fiert toate si au lasat gust bun, in jur de 2.5-3 ore sau carnea este fiarta.
  5. Scoatem legumele si carnea din supa.
  6. Adaugam fideaua si o lasam sa fiarba cateva minute.
  7. Asezonam si luam de pe foc.
  8. Intre timp taiem felii sau rondele legumele fierte si le adaugam in supa.
  9. Presaram patrunjel tocat.

 

Comentarii

Postări populare