joi, 25 aprilie 2013

Fasole verde cu carnaciori




Ingrediente:
  • 800g fasole verde
  • 300g carnati subtiri
  • 350ml suc de rosii
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei rosu gras
  • 1 morcov
  • sare,piper
  • marar.

 Mod de preparare:
  1. Curatam, spalam si tocam legumele.
  2. Punem intr-o cratita o lingura de ulei si prajim usor carnatii.
  3. Adaugam legumele si le lasam sa se inmoaie usor.
  4. Adaugam fasolea verde congelata si o inabusim punand capacul la cratita.
  5. Adaugam sucul de rosii si lasam sa fiarba la foc mic.
  6. La sfarsit potrivim de sare si piper si adaugam marar tocat marunt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************