luni, 10 iunie 2013

Tiramisu

 
 
 
 
 
 
Ingrediente:
  • 40 piscoturi
  • 4 galbenusuri
  • 450g mascarpone
  • 500ml frisca lichida
  • 4 linguri zahar
  • zahar vanilat
  • 300ml cafea tare
  • 100ml amaretto
  • cacao.
  
 
 
 Mod de preparare:
  1. Batem frisca foarte bine si o dam la rece.
  2. Pregatim cafeaua ca sa aiba timp sa se raceasca.
  3. Batem galbenusurile cu cele 4 linguri de zahar pana se topeste zaharul si se albesc galbenusurile.
  4. Adaugam mascarponele, amestecam bine, dupa care adaugam frisca lichida si zaharul vanilat.
  5. Inmuiem piscoturile in cafeaua amestecata cu Amaretto cate o secunda pe fiecare parte.
  6. Le asezam in tava, pe toata suprafata ei si punem jumatate din crema, dupa care reptam operatiunea cu celelalte piscoturi si cu restul de crema.
  7. Pudram cu cacao si dam la rece pentru cateva ore.
 
 

2 comentarii:

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************