duminică, 29 septembrie 2013

Compot de gutui


Ingrediente:
  • gutui
  • zahar
  • apa

Mod de preparare:
  1. Spalam si sterilizam borcanele.
  2. Spalam fructele si le taiem felii potrivite.
  3. Umplem borcanul trei sferturi cu fructe si 2 linguri de zahar.
  4. Adaugam apa fierbinte, punem capacul si agitam putin.
  5. Asezam borcanele intr-o tava si le bagam in cuptorul caldut.
  6. Setam temperatura la  200 de grade.
  7. Compotul nostru este gata din momentul in care incepe sa clocoteasca.
  8. Lasam sa dea cateva clocote si inchidem flacara la cuptor.
  9. Lasam sa se raceasca in cuptor sau le invelim in paturi si lasam pana se racesc.
  10. Le depozitam in camara. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************