Compot de gutui
Ingrediente:
- gutui
- zahar
- apa
Mod de preparare:
- Spalam si sterilizam borcanele.
- Spalam fructele si le taiem felii potrivite.
- Umplem borcanul trei sferturi cu fructe si 2 linguri de zahar.
- Adaugam apa fierbinte, punem capacul si agitam putin.
- Asezam borcanele intr-o tava si le bagam in cuptorul caldut.
- Setam temperatura la 200 de grade.
- Compotul nostru este gata din momentul in care incepe sa clocoteasca.
- Lasam sa dea cateva clocote si inchidem flacara la cuptor.
- Lasam sa se raceasca in cuptor sau le invelim in paturi si lasam pana se racesc.
- Le depozitam in camara.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************