joi, 5 septembrie 2013

Rosii taiate conservate in suc de rosii





Ingrediente:
  • rosii
  • suc de rosii
  • sare


Mod de preparare:

  1. Intr-un vas cu apa clocotita punem rosiile pentru cateva secunde.
  2. Le scoatem de acolo si le punem intr-un vas cu apa cat mai rece, in felul acesta se decojesc foarte usor.
  3. Taiem rosiile decojite in sferturi si le asezam in borcane spalate si sterilizate.
  4. Adaugam suc de rosii cald pe care il putem prepara dand rosiile prin masina de tocat, avand atasat acel dispozitiv pentru rosii, il punem la fiert cu putina sare, dupa care il adaugam peste rosiile noastre decojite 
  5. Amestecam rosiile in borcan pentru a elimina toate bulele de aer.
  6. Infiletam capacul foarte bine, verificam sa nu rasufle si asezam borcanele intr-o tava la cuptor la 180de grade pana incep sa clocoteasca.
  7. NU scoatem borcanele din cuptor pana nu s-au racit complet.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************