joi, 12 septembrie 2013

Salata de rucola cu friptura



Reteta sarata din cadrul Provocarii Bucatarul curajos pe luna august  a fost propusa de All day cooking.
Eu am modificat putin(mai mult) reteta din lipsa de ingrediente.:))
Sper sa nu fie cu suparare.
A fost delicioasa chiar si asa.


Ingrediente:
  • 2 maini de rucola
  • 100g cascaval afumat
  • 20-25 masline
  • 250g friptura de pui sau curcan
  • 2-3 linguri miez seminte de floarea soarelui
  • 1 lingurita zeama de lamaie.



Mod de preparare:
  1. Asezam rucola pe farfurii, presaram semintele , maslinele si feliute sau cuburi de friptura.
  2. Stropim totul cu seama de lamaie.
  3. Decoram cu feliute subtiri de cascaval si mai presaram cateva seminte.
  4. Este delicioasa si varianta mea dar originalul cred ca este mult mai gustos.

Un comentariu:

  1. buna Miha,

    reteta de mai sus seamana cu carpacio...care are ingredientele urmatoare: muschi de vita la gratar (dar nu foarte fript) feliat foarte subtire sau crud uscat asezat pe pat de rucola, peste care se adauga ulei de masline, zeama de la jumatate de lamaie (sau dupa gust) si apoi se rade parmezan...este demential merita sa incerci...

    RăspundețiȘtergere

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************