Bulion
Ingrediente:
- rosii coapte si sanatoase
- sare
- Spalam rosiile, le taiem in patru si le punem la fiert intr-o oala cu peretii mai grosi.
- Le amestecam foarte des pana incep sa se desprinda cojile.
- Le lasam putin la racit si strecuram rosiile printr-o sita.
- Punem iar la fiert si lasam pana scade compozitia aproape la jumatate.
- Potrivim de sare dupa care il punem in borcane sau sticle curate si sterilizate.
- le punem capacele si le acoperim bine cu paturi unde le tinem pana se racesc.
- Se depoziteaza in camara.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************