vineri, 4 octombrie 2013

Bulion


Ingrediente:
  • rosii coapte si sanatoase
  • sare
Mod de preparare:
  1. Spalam rosiile, le taiem in patru si le punem la fiert intr-o oala cu peretii mai grosi.
  2. Le amestecam foarte des pana incep sa se desprinda cojile.
  3. Le lasam putin la racit si strecuram rosiile printr-o sita.
  4. Punem iar la fiert si lasam pana scade compozitia aproape la jumatate.
  5. Potrivim de sare dupa care il punem in borcane sau sticle curate si sterilizate.
  6. le punem capacele si le acoperim bine cu paturi unde le tinem pana se racesc.
  7. Se depoziteaza in camara.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************