Compot de visine
Stiu ca a trecut sezonul visinelor, dar trebuia postata si retata asta, asa ca iat-o :)
Ingrediente:
- visine
- zahar
- apa
Mod de preparare:
- Spalam si sterilizam borcanele.
- Spalam fructele si indepartam coditele.
- Punem in fiecare borcan cate fructe dorim si 2 linguri de zahar.
- Adaugam apa fierbinte, punem capacul si agitam putin.
- Asezam borcanele intr-o tava si le bagam in cuptorul caldut.
- Setam temperatura la 180 max. 200 de grade.
- Din momentul in care incepe sa clocoteasca, lasam sa dea cateva clocote si inchidem cuptorul.
- Lasam sa se raceasca in cuptor sau le invelim in paturi si lasam pana se racesc.
- Le depozitam in camara.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************