marți, 8 octombrie 2013

Pui cu cascaval





Ingrediente:
  • 1 piept de pui dezosat
  • 200g cascaval ras
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • usturoi granulat
  • boia dulce

Mod de preparare:
  1.  Feliem pieptul de pui ca pentru snitele.
  2. Il asezam intre doua bucati de folie alimentara de plastic si il batem usor.
  3. Il condimetam si il stropim cu ulei de masline, dupa care il tinem cel putin jumatate de ora la frigider.
  4. Dupa jumatate de ora, incingem o tigaie antiaderenta.
  5. Asezam puiul si il lasam pana este patruns bine pe o parte, dupa care il intoarcem si pe partea cealalta.
  6. Peste pui, pe partea deja rumenita, presaram cascaval din belsug.
  7. Din cauza temperaturii ridicate din tigaie,  cascavalul va forma o pelicula delicioasa.
  8. Il scoatem pe o farfurie si il servim cald.
  9. Noi il servim cu salata.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************