Placintele cu spanac si branza de capra
- 1/2 pachet foi de placinta
- 150g spanac congelat
- 200g branza de capra
- 1 ceapa mica
- 1 catel usturoi
- 1 ou
- sare
- piper
- ulei.
Mod de preparare:
- Intr-o tigaie calim usor in putin ulei, ceapa taiata marunt cu catelul de usturoi.
- Adaugam spanacul congelat si il lasam pe foc pana se dezghetata si scade tot lichidul din tigaie.
- Presaram putina sare si putin piper si lasam sa se raceasca.
- Intre timp inclazim cuptorul la 200 de grade si pregatim o tava tapetata cu hartie de copt.
- Amestecam branza cu compozitia de spanac.
- Adaugam un ou si amestecam bine.
- Folosim doua foi de placinta suprapuse, intindem la un capat al foilor pe toata lungimea, branza si rulam.
- Taiem rulourile in mai multe bucati, dupa preferinte(eu l-am taiat in 3) si le asezam in tava.
- La fel procedam pana terminam compozitia si foile de placinta.
- Stropim rulourile cu ulei din belsug si putin lapte.
- Dam tava la cuptor pana se rumenesc frumos rulourile.
- Sunt foarte gustoase calde cat si reci.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************