Briose cu ciocolata
Ingrediente:
- 2.5 cani faina alba
- 1 cana zahar pudra
- 0.5 cani ulei
- 0.5 cani lapte
- cateva picaturi de esenta
- cubulete ciocolata alba si neagra sau una din ele
- 1 ou
- 1 plic praf de copt
- hartii pentru briose.
- Amestecam faina cu zaharul si cu praful de copt.
- Intr-un bol amestecam laptele cu uleiul si cu oul si le rasturnam peste ingredientele uscate.
- Amestecam bine si adaugam cubuletele de cicocolata si esenta de portocale in cazul meu.
- Incalzim cuptorul si pregatim briosele pentru cuptor.
- Impartim compozitia in hartiile speciale pe care le asezam intr-o tava sau si mai bine intr-o tava de briose.
- Presaram pe suprafata fiecarei briose cateva cristale de zahar.
- Dam la cuptor pana se rumenesc, la foc potrivit.
- Cel mai bine e sa verificam cu o scobitoare daca sunt gata.
- Le lasam sa se raceasca si le servim.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************