luni, 15 iunie 2015

Budinca de branza cu nuca de cocos si dulceata de cirese



Ingrediente:

  • 250g branzica de vaci
  • 100ml lapte
  • 3 oua
  • 3-4 linguri zahar sau mai mult pt cine vrea mai dulce
  • 3-4 linguri fulgi de cocos
  • 1 pastaie de vanilie
  • 1 lingurita coaja rasa de lamaie
  • 4 linguri gris
  • 2 linguri faina alba
  • 1 praf de copt
  • stafide- optional
  • un praf de sare
  • unt pentru uns tava
  • dulceata de cirese pentru ornat.
Mod de preparare:

  1. Punem toate ingredientele intr-un bol si amestecam energic.
  2. Inainte de asta pornim cuptorul si il setam la 180 de grade.
  3. ungem cu unt un vas de yena si rasturnam compozitia in el.
  4. Dam la cuptor pana se rumeneste bine.
  5. Desprindem budinca de pe marginea vasului cu un cutit si rasturnam  budinca pe o farfurie.
  6. O lasam sa se raceasca si o taiem felii in forma de raza.
  7. Turnam pe toata suprafata dulceata de cirese si servim :).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.


******************************************************************************************************************************************************************

Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.




***********************************************************************************